ženske pižame

Ženske pižame za udobje med spanjem

Po napornem dnevu ni lepšega kot smukniti v prijetno pižamo in se udobno namestiti v postelji. Preberete nekaj strani knjige ali pogledate priljubljeni film in se nato zazibate v udoben spanec. Da bodo vaše sanje še slajše pa bodo poskrbele tudi ženske pižame spletnega ponudnika Pižame.si. V bogati ponudbi najrazličnejših krojev, kakovostnih materialov, barv in vzorcev boste zagotovo našli točno tisto, od katere se ne boste več želeli ločiti.

Ženske pižame pa naj bodo v prvi vrsti prijetne na otip,  narejene iz kvalitetnih in naravnih materialov ter primerno udobne. Le tako lahko namreč služijo svojemu namenu – vrhunskemu spancu. Ne glede na to, ali ste ljubiteljice klasike, elegance ali prefinjenega sloga, si zaslužite le najboljše. Zato izberite pižamo, v kateri se boste počutile kot prave kraljice.

Ženske pižame sledijo sodobnim trendom

Današnje ženske pižame se bistveno razlikujejo od tistih, ki so jih nosile naše prednice. Modeli širokega kroja in dolžine do gležnjev so minili, današnje pižame, namenjene predstavnicam nežnejšega spola, pa so veliko bolj estetsko dovršene, trendi in elegantne. Na račun lepe pižame pa ste lahko urejene tudi za štirimi stenami vašega doma. Tako se boste počutile samozavestnejše, kar bo pozitivno vplivalo tudi na vašo samopodobo.

Ljubko pižamo si lahko privošči prav vsaka žensk, ki da nekaj nase. Pa naj bo to dekle, ki prisega na maksimalno udobje ali pa dama, ki ne more brez elegantnih krojev in gracioznih materialov. Na trgu vam je na voljo nešteto različnih modelov – od daljših in krajših spalnih srajc, spalnih halij pa vse do dvodelnih kompletov. Izbirate lahko med različnimi barvami in barvnimi kobinacijami, vzorci, motivi, na voljo so vam celo različni dodatki, ki še dodatno popestrijo vaš spalni izgled.

ženske pižame 1

Ljubiteljice prefinjenega izgleda se razvajajte z vedno bolj priljubljeno čipko, zapriseženke sproščenih večerov pa posezite po ljubkih mehkih spalnih srajcah. Vrvice za uravnavanje oprijetosti, pentlje, napisi, risbe, tople barve in minimalistični dodatki so tisti, ki moderne ženske pižame naredijo še bolj ekskluzivne in prijetne na pogled. Ko izbirate svojo sanjsko pižamo pa imejte v mislih, da jo boste nosile le ve. Zato naj bo točno taka, kot si jo same želite.

Bombaž ali saten

Poznavalci pravijo, da je pri pižamah, z vidika dizajna, dovoljeno prav vse. Vendar pa v spalnico nikakor ne sodijo nekakovostni in umetni materiali. Koža mora med spanjem dihati, zato naj bo material. ki ga izberete za svojo pižamo, naraven in zračen. V ponudbi prednjači bombaž, sledi pa mu saten. Za izdelavo ženskih pižam se uporablja tudi svila, ki pa je seveda občutno dražja od drugih dveh materialov.

Bombaž je sestavljen iz 95 % celuloze in dobro vpija znoj ter tako preprečuje potenje, predvsem v poletnih mesecih. Je enostaven za vzdrževanje, pižame iz bombaža pa so tudi zelo obstojne in ne izgubljajo oblike ter elastičnosti. Gre za zelo nežen material, ki je primeren tudi za alergike. Še več, bombaž deluje celo protivnetno in pomirjevalno.

Druga priljubljena izbira pa so pižame iz satena, Ta je zaradi svojega leska primeren predvsem za izdelavo pižam elegantnega videza, lepo pa se poda v kombinaciji s čipko. Je nekoliko bolj občutljiv od bombaža, lastnici pa nudi izjemno prijetno, nežno in udobno spalno izkušnjo.