Ušesne slušalke za šport in aktivno življenje

Prenosni avdio pripomoček, ki jih vstavimo v uho in z njimi lahko poslušamo glasbo, podcaste ali karkoli drugega, se imenujejo ušesne slušalke. Preberite si več na naslovu: www.lorexcenter.si/kategorija-izdelka/bose/slusalke/usesne-slusalke/. Bose ušesne slušalke so posebej zasnovane, da zdržijo dolgotrajno uporabo in so izjemno lahke ter ergonomsko oblikovane, da se ujemajo s posameznikovim ušesom. Prav tako imajo visokokakovosten zvok z močnim basom, zaradi česar so kot nalašč za poslušanje glasbe med vadbo ali na poti na delo. Na splošno so zasnovane tako, da vzdržijo visoko stopnjo uporabe in zagotavljajo izjemno kakovost zvoka.

Bose SoundSport in ear slušalke za brezskrbno vadbo in vrhunski zvok

Brezžične in ear slušalke so običajno zasnovane kot prenosni in praktični pripomoček za poslušanje glasbe, podcastov ali drugih vsebin brez žic. Pri športnih in ear slušalkah se pričakuje, da bodo zdržale različne izzive telesne aktivnosti in zagotavljale kakovosten zvok brez motenj. Bose SoundSport in ear slušalke so posebej zasnovane za uporabo med vadbo, saj spodbujajo gibanje ob spremljavi vrhunskega zvoka. Slušalke se prilegajo ušesu, zato ne bodo zdrsele med aktivnostjo. Ušesni čepki poskrbijo za udobno namestitev in brezskrbno poslušanje glasbe, ne da bi jih bilo treba ves čas popravljati.

Ušesne slušalke so izjemno odporna proti znojenju in drugim vremenskim vplivom, kar je ključnega pomena za uporabo med vadbo na prostem ali v telovadnici. Zmogljivost baterije Bose in ear slušalk je 6 ur, kar zadostuje za celo vadbo brez potrebe po ponovnem polnjenju. Bluetooth in NFC tehnologije olajšajo povezovanje vaše naprave s slušalkami in omogočata hitro in enostavno povezovanje.

Brezžična svoboda in vrhunski zvok med vadbo

Novi model ušesnih slušalk SoundSport Free pa jih še nadgradi, saj so popolnoma brezžične, kar pomeni, da ni nobenih motečih kablov. To omogoča popolno svobodo gibanja med vadbo. Poleg tega so slušalke zasnovane z udobnim in ergonomskim dizajnom v ušesih in omogočajo odlično kakovost zvoka, ki je ključna za vrhunsko uživanje v glasbi med vadbo.

In ear slušalke so lahko vaš novi najljubši pripomoček, ker so zasnovane tako, da nudijo udobje in stabilnost, medtem ko so v ušesih. Ne samo da so zasnovane za vzdržljivost in uporabnost med vadbo, ampak so tudi odporne na vremenske dejavnike in znoj. To pomeni, da jih lahko uporabljate v različnih okoliščinah in jih ne boste poškodovali. Zmogljiva baterija in brezžično povezovanje naredijo te slušalke še bolj priročne in enostavne za uporabo. S temi ušesnimi slušalkami ni več motečih kablov in lahko se osredotočite le na vrhunski zvok, ki ga nudijo.

Ušesne slušalke

Uživajte popoln nadzor z Bose ušesnimi slušalkami

Ušesne slušalke Bose vam omogočajo, da popolnoma nadzirate svoje okolje z uporabo funkcije QuietComfort, ki zmanjšuje okoljski hrup. Lahko izberete popolno odpravo hrupa ali pa izberete način, ki vam omogoča, da še vedno slišite zvoke iz okolja, kot so promet in pogovori. To vam daje nadzor nad vašo slušno izkušnjo, ko ste v hrupnih mestih ali drugih okoljih, kjer bi bilo lahko težko slišati. Poleg tega lahko funkcija simulacije zvočne prepustnosti omogoča pogovor z drugimi, saj pusti šibek zvok v okolici, medtem ko poslušate glasbo ali druge vsebine preko slušalk. To zagotavlja, da vam ni treba odstraniti slušalk za hitre pogovore ali slišati pomembnih zvokov iz okolice.

Bose ušesne slušalke zagotavljajo dolgo življenjsko dobo baterije, ki z enim polnjenjem traja do 6 ur. Poleg tega vam lahko brezžična polnilna torbica zagotovi še dodatnih 12 ur delovanja. Če slučajno pozabite napolniti slušalk, vam bo samo 15 minutno hitro polnjenje omogočilo, da boste lahko uporabljali vaše ušesne slušalke še dodatni 2 uri. Zato so Bose ušesne slušalke priročne za uporabo na poti in med vadbo.

Bose Sport Earbuds slušalke za izboljšanje vaše vadbe

Bose Sport Earbuds slušalke so bile razvite posebej za oživitev vaše vadbe, saj vam zagotavljajo naraven in realističen zvok, ki vas spodbudi in navdahne med aktivnostjo. Patentirana tehnologija zagotavlja, da zvok ostane jasen in uravnotežen ne glede na glasnost, kar pomeni, da se lahko osredotočite le na svojo vadbo in glasbo. Vitka oblika slušalk zagotavlja, da bodo lahko več ur v vaših ušesih, čepki pa se ne bodo izmikali ali povzročali bolečine. To je ključnega pomena, zlasti za tiste, ki se ukvarjajo s težjimi vrstami vadbe, ki zahtevajo veliko gibanje. Z Bose Sport Earbuds slušalkami boste vedno pripravljeni na novo in izboljšano vadbo.

Bose Sport Earbuds so slušalke, ki predvajajo neverjetno kakovosten zvok, zaradi česar se vam zdi, da ste na koncertu in izvajalec stoji poleg vas. Slušalke imajo patentirano obliko akustične odprtine za veličasten zvok iz majhnega akustičnega sistema. Poseben sistem aktivnega optimiziranja glasnosti z aktivno ekvalizacijo samodejno prilagodi nizke in visoke tone, da so vsi zvoki vedno uravnoteženi, ne glede na glasnost.