Terme Topolšica

Terme Topolšica – oaza naravne sprostitve

V kraju Topolšica, skritem v čudovitem zelenju, se nahajajo edinstvene Terme Topolšica, kjer obiskovalci najdejo pravo oazo naravne sprostitve ter se lahko predajo čarom narave in termalnih užitkov. Več si preberite na naslovu https://www.termetopolsica.si/. Termalna voda, ki izvira iz globin, zdravi in razvaja goste vsak dan. Terme Topolšica imajo notranje in zunanje bazene, obsijane s sončnimi žarki, ki predstavljajo srce termalnih užitkov. Terme Topolšica imajo tudi bogato kulinarično ponudbo, ki poskrbi za gurmansko doživetje v meditativnem okolju narave.

V sklopu hotela se nahaja tudi edinstven kompleks hotelskih savn. Med njimi izstopajo dve finski savni in ena infrardeča savna, kjer se lahko gostje popolnoma sprostijo. Sprostitveni prostori, ki ponujajo razgled na notranje bazene, pa nudijo pravo popolnost za sprostitev po obisku savn.

Terme Topolšica

Apartmaji Topolšica – zasebna udobnost v naravni idili

Apartmaji Topolšica predstavljajo udobno nastanitev v slikoviti dolini Slovenije, ustvarjeno za tiste, ki iščejo prijetno bivanje in sprostitev v neokrnjeni naravi. Posamezni apartmaji ponujajo prostornost, udobje in zagotovljeno zasebnost. Vsak apartma vključuje dnevno sobo, spalnico, kuhinjo ter kopalnico, kar omogoča udobno bivanje. Nekateri apartmaji so obogateni še z lastno teraso ali balkonom, kjer lahko gostje uživajo v čudovitem razgledu na okolico.

Gosti Apartmajev Topolšica imajo ekskluziven dostop do vseh storitev in dejavnosti, ki jih ponujajo Terme Topolšica. Poleg termalnih bazenov in savn, ki podpirajo popolno sprostitev, lahko raziskujejo tudi okolico. Topolšica je obkrožena z naravnimi zakladi, kot so Pohorje, slikovite doline in gozdovi, ki nudijo številne možnosti za pohodništvo, kolesarjenje ter druge aktivnosti na prostem.

Apartma Dren – sodobna in prostorna namestitev

Apartma Dren je prostoren in sodobno opremljen apartma, ki omogoča udobno bivanje. Sestavljen je iz dnevne sobe, spalnice, kopalnice in kuhinje, kar zagotavlja vse potrebno za prijetno namestitev. V apartmaju so na voljo 4 ležišča, z možnostjo dodatnega ležišča na raztegljivem kavču. Apartma ima tudi opremljeno kuhinjo z jedilno mizo, kjer si gostje lahko sami pripravijo obroke, ter kopalnico s kadjo za sprostitvene trenutke. Gosti apartmaja Dren imajo poleg udobne namestitve tudi dostop do različnih storitev in dejavnosti, ki jih ponujajo Terme Topolšica. To pomeni, da lahko uživajo v vseh ugodnostih termalnih voda, savn in drugih aktivnosti, ki jih Terme Topolšica ponujajo.

Apartma Hortenzija – prostorna in stilsko opremljena izbira

Apartma Hortenzija predstavlja prostorno in stilsko opremljeno bivalno okolje v Termah Topolšica. Ponuja dnevno sobo, 3 spalnice, kopalnico in kuhinjo, kar je idealno za večje skupine ali družine. V apartmaju je na voljo kar 8 ležišč, kar omogoča udobno namestitev večjih skupin gostov. Apartma ima tudi opremljeno kuhinjo z jedilno mizo in kopalnico s kadjo, kjer si gostje lahko privoščijo sproščujoče trenutke. Gosti apartmaja Hortenzija imajo, podobno kot vsi gostje Term Topolšica, dostop do številnih storitev in dejavnosti, ki jih ponujajo Terme Topolšica. To vključuje termalne bazene, savne ter druge aktivnosti, ki poskrbijo za popolno sprostitev in doživetje v Termah Topolšica.

Apartmajsko naselje Ocepkov gaj – udobnost v slikovitem okolju

Apartmajsko naselje Ocepkov gaj imajo idilične in udobne apartmaje, ki se nahajajo v čudovitem naravnem okolju. To naselje predstavlja popolno združitev udobja, naravne lepote in tradicionalne arhitekture, ki ustvarja prijetno vzdušje za bivanje obiskovalcev.

Udobno bivanje v lepo opremljenih apartmajih

Vsak apartma v naselju Ocepkov gaj je skrbno oblikovan in dobro opremljen, da gostom omogoča prijetno in udobno bivanje. Prostorne sobe so opremljene s sodobnim pohištvom, udobnimi posteljami ter popolnoma opremljeno kuhinjo in kopalnico. Gostje lahko uživajo v občutku domačnosti in prostornosti svojega apartmaja, kjer se lahko sprostijo po različnih aktivnostih in raziskovanju okolice.

Edinstvena arhitekturna značilnost

Posebnost apartmajsko naselja Ocepkov gaj so tudi prepoznavne skodlarske strehe, ki odražajo tradicionalno gradnjo s skodlami, značilno za to območje. Ta arhitekturni element ustvarja edinstveno vzdušje, ki se skladno prepleta z naravnim okoljem in doda pridih tradicije.

Pestrost storitev in dejavnosti

Obiskovalci naselja Ocepkov gaj imajo na voljo številne storitve in dejavnosti. V bližini se razprostirajo naravne poti, ki omogočajo pohodništvo, kolesarjenje in druge aktivnosti na prostem. Za sprostitev so na voljo skupni prostori in prostorne terase, kjer lahko gostje občudujejo razglede ter se povežejo z naravo in okoljem.

Idealna destinacija za mirno bivanje v naravi

Ocepkov gaj je popolna destinacija za tiste, ki si želijo mirnega in udobnega oddiha v prečudovitem naravnem okolju. Z udobnimi apartmaji, tradicionalno arhitekturo ter bližino narave ponuja gostom prijetno bivanje in nepozabne izkušnje, ki bodo še dolgo ostale v spominu.

Termalna doživetja za vsakogar – uživanje v zdravilni termalni vodi

V Termah Topolšica imate možnost doživeti termalna razvajanja vsak dan. Notranji in zunanji bazenski kompleks vam omogočata številna razvajanja v zdravilni termalni vodi, sončnih žarkih in bogati gostinski ponudbi. Odpeljite se v svet sprostitve in uživajte v termalnih užitkih.