jedro za zaštitu od sunca tenda

Tende so prava izbira za zaščito pred vremenskimi vplivi

Če bi radi tudi na prostem uživali v prijetnem hladu, naj vam razkrijemo, da vam lahko vrhunsko udobje na balkonu, terasi ali pred hišo zagotovijo kvalitetne tende. Te so izdelane tako, da nudijo kar najboljšo zaščito pred različnimi vremenskimi vplivi, tudi močnim soncem, dežjem in vetrom. Tende vrhunske kakovosti so vam na voljo pri podjetju Kosec tim, kjer se lahko pohvalijo z res odličnimi in raznovstnimi izdelki za senčenje tako notranjih kot zunanjih površin.

Tende so vam na voljo v več različicah, seveda pa se boste na koncu sami odločili, katero boste izbrali. Izbirate lahko med klasičnimi in kasetnimi tendami. Obe se elegantno navijeta v rolo, pri čemer je dobro vedeti, da kasetna tenda vsebuje priročno omarico, ki platno primerno zaščiti pred vplivi iz okolja. Takšna senčila pa ne zagotavljajo le dobrega počutja, ampak tudi estetsko popestrijo vaš dom. Na voljo imate namreč pestro izbiro različnih vzorcev in barv tkanine, barva ohišja pa je na voljo v klasičnih barvah, in sicer v beli, bež, srebrni in antracit. Če vam te barve ne odgovarjajo, se lahko odločite za katero drugo barvo po RAL-lestvici, tako da z izbiro zagotovo ne boste razočarani. Tende so sicer narejene iz res kvalitetnih materialov, ki so odporni na določene vremenske vplive in imajo krilna platna z UV-zaščito, hkrati pa nudijo večji pretok svetlobe.

Kje se tende uporabljajo najpogosteje?

Tende so primerne za senčenje teras gostinskih lokalov, balkonov, idealne so za vašo počitniško hišico na morju, praktično za katero koli zunanjo senčenje. So del stavbenega pohištva, ki ustvarja prijetno razpoloženje in zakriva nezaželene poglede sosedov. Danes so ta senčila izdelana tako, da kar najbolje kljubujejo zobu časa, so pa tudi zelo praktične, saj jih lahko ob neuporabi ali izredno močnem vetru hitro pospravite ter s tem dodatno zaščitite.

Poznate markize?

Markize so ena od vrst tend, razlika pa je ta, da so markize v bistvu tenda s pregibnim ostrešjem. Imajo tako imenovano lomljeno obliko in so zato primerne za uporabo tam, kjer tenda sama po sebi ne bi dajala dovolj sence, z uporabo markize pa se pridobi tudi na sami višini. Najbolje, da si na spletni strani Kosec tim ogledate nekaj fotografij, da se boste lažje odločili za senčilo, ki bi vam kar najbolj odgovarjalo.

Obstaja več tipov senčil, odvisno pa je od tega, kakšno senčenje si želimo. V primerjavi z ostalimi senčili so tende obstojne dalj časa, saj vam kakovostni materiali, iz katerih so izdelane, nudijo daljšo življenjsko dobo, pri Kosec timu pa vam nudijo kar 7-letno garancijo, ki vam potrjuje to dejstvo. Odločite se za zunanje senčilo, ki bo izdelano po vaših željah in ki bo vaš dom ter njegovo okolico spremenilo v pravo oazo dobrega počutja in sproščenega bivanja. To si tudi zaslužite, zato še danes pobrskajte po ponudbi tend in markiz, izmerite vaš prostor, zamislite si, kako bi bilo, če bi pred hišo na vrtu ali na terasi že kmalu imeli vrhunsko tendo, ki vas bo prijetno hladila ter ščitila pred škodljivimi sončnimi žarki.