sončna elektrarna

Sončna elektrarna je najzanesljivejši partner za fotovoltaiko v Sloveniji

Glede na trenutno draginjo, ste verjetno tudi vi že razmišljali, da bi vam prišla prav sončna elektrarna. Zakaj pa ne, to bo zagotovo odločitev, ki je ne boste obžalovali, zato ne izpustite priložnosti iz rok ter takoj prihranite nekaj električne energije. Sončna elektrarna vam ponuja brezplačen in popolnoma čist vir energije, ki vam je na voljo v neomejenih količinah. V primeru, da se odločite za ugodno financiranje preko Eko sklada, je lahko vaš mesečni obrok kredita manjši od zneska, ki ste ga prej plačevali za elektriko. Tako boste prihranke deležni že prvi mesec obratovanja sončne elektrarne.

Ugodni pogoji in hitro odplačilo
Trenutno za postavitev sončne elektrarne subvencije Eko sklada predvidevajo 180 € na kilovat inštalirane moči elektrarne. Tudi zaradi tega je investicija v lastno sončno elektrarno res prava in zelo ugodna odločitev, saj se tako doba odplačevanja še zmanjša. Za povprečno 12 kw elektrarno odplačevanje običajno znaša med 6 in 9 let, odvisno od izbranega zneska obroka.

Sončna elektrarna pripomore k ohranjanju okolja
Lastna sončna elektrarna je pomembna odločitev za še več skrbi za okolje in je ena od oblik trajnostnega življenja. Sončna elektrarna s svojim delovanjem namreč ne proizvaja ogljikovega dioksida in drugih toplogrednih plinov. Sončna elektrarna deluje izključno na podlagi pretvorbe sončne energije. K ohranitvi okolja in planeta s svojo odločitvijo lahko neposredno prispevate tudi vi.

Lastna sončna elektrarna – predvidljiva cena elektrike
Z lastno sončno elektrarno se znebite naraščajoči ceni električne energije na trgu in vseh skrbi povezanih z dvigom cen. Še posebej priročno bo za vas, če se boste odločili za nakup električnega avtomobila, ki ga boste lahko enostavno napajali kar doma s pomočjo svoje sončne elektrarne. Zato ne odlašajte in izkoristite danost narave in uživajte v brezplačni sončni energiji.

sončna elektrarna

Sončna elektrarna – zakaj izvedbo prepustiti podjetju Sol Navitas?
Podjetje Sol Navitas je na trgu od leta 2008 in so izjemno zanesljivi, saj z dolgoletnimi izkušnjami in znanjem dobro poslujejo. Zelo verjetno se boste na podjetje lahko zanesli tudi čez 15 let ali več. Pomembno je izpostaviti tudi to, da je pretvorba sončne energije v električno optimalna le, če ob pravilnem projektiranju in kakovostni izvedbi vaše sončne elektrarne to izvede izkušeno podjetje, kot je Sol Navitas.

Sončna elektrarna – postavitev na ključ
V podjetju Sol Navitas zajema postavitev na ključ v pravem pomenu besede, od začetnega ogleda, ureditve pogodbe in celotne dokumentacije, do postavitve, priklopa ter seveda zagona elektrarne. Z veseljem bodo pomagali tudi pri pripravi dokumentacije in urejanju nepovratnih sredstev in kredita Eko sklada. Seveda pa vam bodo na voljo tudi za vsa vprašanja tekom izvedbe del in tudi po priklopu sončne elektrarne.

Sončna elektrarna je le ena od storitev v podjetju
V podjetju Sol Navitas imajo pestro ponudbo storitev, ki jih opravljajo za svoje cenjene stranke.
• Izgradnja manjših sončnih elektrarn za samooskrbo – postavitev sončnih elektrarn nudijo po celotni Sloveniji. Postavijo vam jo lahko na ključ, pri čemer poskrbijo in uredijo za vso potrebno dokumentacijo.
• Izgradnja večjih sončnih elektrarn za poslovne objekte – če imate na poslovnem objektu večjo streho, ki je večji del dneva obsijana s soncem in ste hkrati tudi velik porabnik električne energije, potem lahko sončno energijo izkoristite sebi v prid.
• Izgradnja otočnih sončnih elektrarn – otočni sistemi so primerni za počitniške hišice, počitniške prikolice, morska plovila, skratka za mesta, kjer ni možnosti priključka na javno električno omrežje, lastniki pa so zmerni porabniki električne energije.
• Vzdrževanje sončnih elektrarn – pri samem vzdrževanju uporabljajo vrhunsko merilno opremo in termovizijsko kamero, da zaznajo tudi napake, ki se pri navadnih pregledih in spremljanju proizvodnje še ne opazijo.
• Čiščenje sončnih elektrarn – čiščenje izvajajo z izkušeno ekipo za čipčenje panelov sončnih elektrarn. Izvajajo vodno čiščenje z vrtljivimi krtačami, ki so nameščene na teleskopsko roko dolžine do 10 metrov.
• Polnilne postaje – so naprave, ki omogočajo nadzorovano polnjenje električnega vozila. Enostavno se priklopi na električno napajanje iz vaše hiše in z ustreznim standardnim kablom polni pogonsko baterijo električnega vozila.
• Solarni nadstreški – je inovativna tehnologija, ki hkrati dodaja vrednost vašemu domu. Vaše jeklene konjičke zaščitite pred nepredvidljivimi vremenskimi vplivi in hkrati izkoristite moč sonca za polnjenje vašega električnega avtomobila in morebitnih drugih naprav.

Razmišljate o postavitve sončne elektrarne, potem je čas, da obiščete spletno stran podjetja Sol Navitas in jih kontaktirate ali jim pošljete povpraševanje ter stopite v korak s časom in se dogovorite, da bo vaša sončna elektrana.