promocijski tekstil

Promocijski tekstil lahko postane čudovito poslovno darilo

Zagotovo ste že dobili kdaj, kakšno promocijsko darilo – najbolj priljubljene so promocijske majice s kratkimi rokavi. Če bi jih želeli imeti tudi vi, potem poglejte ponudbo – promocijski tekstil. Kot poslovno darilo katerega koli podjetja je promocijski tekstil primeren za vse letne čase in najrazličnejše priložnosti. Klasična izbira majice s kratkimi rokavi ne pomeni nujno dolgočasne izbire, saj lahko prejemnika prepriča s svojo kakovostjo in dovršenim oblikovanjem, predvsem pa s svojo praktičnostjo. Vaš logotip podjetja ali blagovne znamke lahko v podjetju Agaric natisnejo na klasično majico s kratkimi rokavi, na športno majico za trening, ga izvezejo na jakno, brezrokavnik ali jopico, torej na ves promocijski tekstil. Možnosti personalizacije izbranega tekstila so res velike, v njihovi ponudbi najdete široko paleto najrazličnejših kosov promocijskih oblačil. Vse bolj priljubljeno poslovno darilo so tudi potiskane kape ali kape z vezenim logotipom, ki so tako rekoč primerne za vsakdan in različne priložnosti. Potisk ali vezeni napisi ali logotipa za promocijski tekstil omogočajo raznovrstno obdarovanje.

promocijski tekstil

Kako izbrati primeren promocijski tekstil za poslovno darilo?

Ključni faktorji pri izbiri promocijskega tekstila so namen obdarovanje, kakovost oblačila in izvirnost pri personalizaciji. S pravo izbiro promocijskega tekstila svojim poslovnim partnerjem in strankam sporočate, da prisegate na klasiko, tradicijo in stabilnost, vendar to še ne pomeni, da niste inovativni ali da ste darilo pripravili po hitrem postopku, brez vloženega truda. Zato jih prepričajte z izbiro promocijskih oblačil, ki so izjemne kakovosti in presenetite s personalizacijo promocijskega tekstila. To pa lahko storite s pomočjo podjetja Agaric. Dobro premislite, komu je namenjen izbran določen kos promocijskih oblačil in kako lahko še okrepite prepoznavnost svojega podjetja ali pospešite poslovno uspešnost svoje blagovne znamke. Ne glede na izbiro mora biti promocijski tekstil kakovosten, trpežen, preprost za vzdrževanje, na njem pa mora biti znamčenje (napis ali logotip) jasno in dobro vidno. Stranke in poslovni parterji morajo ob pogledu na kos prejetega promocijskega tekstila, takoj prepoznati logotip ali slogan in ga povezati z vašim podjetjem ali blagovno znamko.

Promocijski tekstil – ponudba

V ponudbi podjetja Agaric lahko izbirate v kategoriji promocijski tekstil – različne majice za poletje in tudi za hladnejše dni, majice z dolgimi rokavi, puloverji, jopice, flis jopice, zimske kape in drugo. Poleg vsega naštetega imajo v ponudbi tudi velik izbor delovnih oblačil, s katerimi pri svojih zaposlenih krepite pripadnost vašemu podjetju ter jim ponudite kakovostna in varna delovna oblačila, kot so na primer delovne hlače, brezrokavniki, rokavice, čevlji in drugo. Zaposleni bodo z varnimi, kakovostnimi in primernimi oblačili ter promocijskim tekstilom poskrbeli za nevsiljivo, a nadvse opazno vsakodnevno promocijo podjetja. Zato ne odlašajte in še danes preverite spletno ponudbo podjetja Agaric in naročite promocijski tekstil za svoje zaposlene, poslovne partnerje ter stranke in začnite na ta način še dodatno promovirati svoje podjetje ali krepiti blagovno znamko.