podaljški za kitke

Podaljški za kitke popestrijo vaš poletni videz

Vsaka predstavnica nežnejšega spola si želi izgledati urejeno in glamurozno. Vendar pa je poleti, zaradi visokih temperatur to lahko nekoliko težavno. A tudi speti lasje lahko izgledajo odlično – podaljški za kitke so edinstven način, da svojo pričesko osvežite, popestrite in jo naredite zares posebno. V zadnjih letih so podaljški za kitke postali pravi modni hit, saj omogočajo, da tudi tiste ženske, ki imajo nekoliko krajše lase, nosijo to vedno bolj modno frizuro.

Poleg fantastičnega izgleda pa vam kitke prinašajo tudi številne druge izvrstne prednosti. Vaše lase ščitijo, preprečujejo neprijetno potenje, ni vam vroče, poleg tega pa izgledajo neverjetno kul. Proizvajalci teh nadvse priročnih lasnih dodatkov pa so šli še korak dlje – izdelali so najrazličnejše barvne odtenke, ki vaš videz naredijo popolnoma unikaten. Naj vaše kitke privlačijo poglede, ve pa se boste lahko odlično počutile v svoji koži.

Lasni podaljški za kitke – odličen način, da zablestite

Vip bejba je spletna trgovina, ki vam nudi več kot 40 različnih odtenkov kitk, dolžine 60cm. Izbirate lahko med enobarvnimi, dvobarvnimi in trobarvnimi različicami. Za tiste najbolj drzne pa so na voljo tudi lasni podaljški za kitke, ki se svetijo v temi. Tako predstavljajo zares dličen dodatek za vroče poletne zabave.

Le katera punca ne pozna kitk, jih ni vsaj enkrat v življenju nosila ali pa si jih ne želi narediti, sploh v poletnih dneh? Poznamo najrazličnejše izvedbe te priljubljene frizure – od klasične kite, ribje kosti, drobnih kitk, spletenih ob glavi in ostalih stilov, ki spominjajo na prave umetnine. Z nekaj ročne spretnosti si lahko kitke spletete kar same doma, če pa želite nekoliko bolj prefinjen videz pa vam svetujemo obisk frizerja. Ta vam lahko splete kitke boxer braids, corn braids, 2 veliki kitki ali nekaj majhnih kitk po celotnem lasišču, več kitk ob glavi ali pa ustvari pravi afriški stil kitk (african braids) po celotnem lasišču. S pomočjo izkušenega frizerja bo vaša frizura zares popolna, ve pa še toliko bolj samozavestne. Svoje kitke pa lahko dodatno polepšate še s pomočjo skrbno izbranega lasnega nakita.

Kvalitetni materiali

Podaljški za kitke morajo biti izdelani iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo vrhunski izgled. Svetujemo vam, da izberete kvalitetno 100% sintetiko. Taki lasni podaljški las nikakor ne uničijo, hkrati pa so dovolj trpežni na različne dejavnike iz okolja. Slana voda in sonce jim nikakor ne morejo priti do živega, ve pa ste tako lahko popolnoma brez skrbi, da bi vam uničen videz pokvaril dobro razpoloženje. Ob pravilni negi lahko lasne podaljške uporabite tudi večkrat. Lahko jih umijete, posušite. Vendar pa jih nikakor ne likajte ali kodrajte, saj sintetika ne prenaša visokih temperatur.

Drage dame, življenje je prekratko, da bi nosile dolgočasno frizuro. Drznite si in svoj videz popestrite z odličnimi barvnimi lasnimi podaljški za izdelavo kitk. Stopite izven svojih okvirjev in si drznite narediti spremembo, zaradi katere se boste počutile kot prave zvezdnice. Ste si od nekdaj želele preizkusiti različne vpadljive barve, pa si tega iz takšnih in drugačnih razlogov niste upale? Sdaj imate priložnost, da točno to tudi storite. Zavedajte se, da ste edinstvene – naj to izražajo tudi vaše nove kitke!