Najem Audi

Nepozabna izkušnja najema Audi avtomobila

Audi je sinonim za prestiž in udobje. Če si želite vstopnice v svet udobja, ki ga doslej niste poznali, je najem Audi vozila odlična izbira. Če cenite brezskrben prestiž, vrhunsko izkušnjo vožnje ter ekskluzivnost, je najem Audi prestižnega avtomobila prava odločitev. S tem si zagotovite pregovorno nemško kakovost, dosegljivo le z najemom Audija. Ne glede na to, ali potrebujete avtomobil za poslovni sestanek, izlet, poroko ali zgolj želite doživeti nepozabno vožnjo v neznano, je najem Audi vozila odlična odločitev.

Ekskluzivno udobje in stil z Audijem

Audi je znan po svojem ekskluzivnem udobju, neprekosljivi zmogljivosti in prilagodljivem stilu, ki se odlično prilega vsaki priložnosti. Razmislite o izbiri enega od luksuznih modelov in dovolite, da vam najem Audi ponudi edinstveno izkušnjo vožnje, ki jo boste nosili v spominu. Poglejte, kakšne možnosti vam nudi podjetje Actinia. Stopite v stik z njimi in se boste čim prej dogovorili za najem Audi avtomobila po vaših željah.

Preprostost najema in raznolikost Audijevih modelov

Najem Audi avtomobila še nikoli ni bil tako enostaven. Spoznajte vse značilnosti, ki jih ponujajo Audi avtomobili, in izberite tistega, ki najbolj ustreza vašim potrebam. Vsi naši modeli odražajo visoko kakovostno nemško inženirstvo ter prestiž, ki ga simbolizira znamka Audi. Če iščete eleganco, prostornost, inovativno tehnologijo in impresivno zmogljivost, razmislite, da bi izvedli najem Audi avtomobila Q8.

Če ste bolj naklonjeni športni zasnovi, združeni s močnim motorjem za izjemno športno vožnjo, je na voljo več modelov RS3 in RS6. Kljub svoji športni naravi je zadnji zasnovan tako, da zagotavlja udoben prostor za potnike in prilagodljiv prtljažni prostor.

Najem Audi

Za najem Audi avtomobila so na voljo različne možnosti

Če vas zanima najem Audi avtomobila, vam lahko pri tem pomaga podjetje Actinia. Z veseljem vam posredujejo več informacij o izbranem avtomobilu ter vam pomagamo pri vaši odločitvi. Najbolj so ponosni na to, da zadovoljijo stranke z najrazličnejšimi potrebami.

Neprekosljiva izkušnja vožnje z Audijem

Izberite najem Audi vozila – s tem boste doživeli neprekosljivo izkušnjo v vožnji, kjer bo udobje in stil združen z vrhunsko tehnično dovršenostjo ter zmogljivostjo. Audi je odraz premišljenega oblikovanja, ki dopolnjuje tehnično dovršenost in zmogljivost, nad katerima boste navdušeni.

Actinia – vaš partner za najem vozil

Podjetje Actinia s 35-letno tradicijo je priznani strokovnjak na področju najema vozil. Z združitvijo bogatih izkušenj in svežega zanosa si prizadevajo ohranjati njihovo poslovno filozofijo, ki je v celoti osredotočena na zadovoljstvo strank. Pri Actinii vam nudijo veliko več kot le najem vozila. Njihovo poslanstvo se odraža tudi v njihovem sloganu: “Vozite vi, za vse ostalo poskrbimo mi.”

Pogoji uporabe in vožnje Audija

Za uporabo, vožnjo ali upravljanje vozila morajo biti osebe starejše od 21 let, z veljavnim vozniškim dovoljenjem najmanj 2 leti (v skladu s pogoji zavarovalnice). Osebe morajo imeti ustrezne strokovne izpite iz varnosti pri delu in požarne varnosti, najemojemalec pa ne sme biti v kazenskem postopku ali obsojen. Vsi našteti pogoji morajo biti izpolnjeni kumulativno. Najemodajalec bo potrdil upravičenost najemojemalca do uporabe vozila, če ta izpolnjuje svoje obveznosti v skladu s pogodbo.

Najem Audi

Omejitve uporabe in vožnje Audija

Vozilo se ne sme uporabljati, upravljati ali voziti za plačilni prevoz potnikov ali blaga, športna ali druga tekmovanja in testiranja vozil, voznik ne sme voziti pod vplivom alkohola, ne sme voziti izven cest I., II. in III. reda ter izven RS ali EU brez predhodnega soglasja najemodajalca. Najemojemalec je odgovoren za kakršnokoli kršenje navedenih pogojev in lahko poleg dejanske škode odgovarja tudi s predčasno prekinitvijo pogodbe. Najemojemalec prevzame vozilo po podpisu pogodbe ter ob izpolnitvi vseh določenih pogojev in formalnosti. S podpisom prevzemnega zapisnika dobite pravico, da lahko vozilo uporabljate.

Trajanje najema

Čas dolgoročnega najema se dogovori z aneksom med najemojemalcem in najemodajalcem. Najemojemalec in najemodajalec se lahko dogovorita o podaljšanju dolgoročnega najema vozila. Najemojemalec mora najemodajalca obvestiti o nameri podaljšanja najema vsaj 60 dni pred iztekom najema. V primeru podaljšanja kratkoročne najemne pogodbe je potrebno soglasje najemodajalca, ki ga je treba zaprositi najmanj 48 ur pred iztekom pogodbe. Podaljšanje lahko izvrši le v poslovalnici, kjer je bila sklenjena prvotna pogodba.

Najemojemalec se obvezuje, da bo vozilo vrnil v dogovorjenem kraju, na dogovorjen dan in ob dogovorjenem času. Ob vračilu se sestavi zapisnik o stanju vozila. Najemojemalec mora vozilo vrniti v stanju, primernem za normalno uporabo, tehnično brezhibno, čisto, z dogovorjenim nivojem goriva in v celoti opremljeno.

Ugotavljanje prevoženih kilometrov

Najemojemalec mora upoštevati določbe o ugotavljanju prevoženih kilometrov. Število prevoženih kilometrov se spremlja prek tovarniško vgrajenega števca, ki je zapečaten. Ob vračilu vozila se stanje števca popiše, pri dolgoročnem najemu pa se stanje števca sporoči najpozneje do konca koledarskega leta. Vsakršna manipulacija s števcem je prepovedana. Gorivo ni vključeno v ceno najema. Vozilo se prevzame in vrne s praznim rezervoarjem, razen pri kratkoročnem najemu, kjer je rezervoar ob prevzemu in vračilu poln.

Vzdrževanje in servisiranje

Najemojemalec se obvezuje uporabljati vozilo ob normalni rabo in ga ustrezno vzdrževati. V primeru škode zaradi nepravilne rabe ali vzdrževanja je najemojemalec odgovoren za povračilo škode. Okvare je potrebno nemudoma sporočiti najemodajalcu in ravnanje z vozilom mora biti v skladu z navodili. Popravila se smejo izvajati le v pooblaščenih servisih, sicer stroške krije najemojemalec.