markerji

Markerji so obvezen pripomoček vsake pisarne ter doma

Markerji in signirji so izjemno kvalitetno poslovno in osebno darilo, ki je cenovno ugodno, vendar zelo vredno. Kvalitetni in uporabni markerji bodo na mizi vaše stranke ali poslovnega partnerja toliko časa, dokler bodi pisali in bodo še uporabni, to pa je lahko tudi nekaj let. Skoraj ni nikogar, ki ne bi v pisarni potreboval markerja, saj vedno kaj podčrtujemo ali poudarjamo, če ne za sebe, pa za sodelavce in tudi na papirjih, ki jih obešamo, kot obvestila ali opomnike na table ter po hodnikih ali hladilnikih. Takrat pride kričeč marker vedno prav, če je v več barvah pa toliko bolje, mar ne?

Markerji so odlična ideja za poslovno darilo

Kvalitetni markerji naj krasijo mizo vaše poslovne stranke in kupca tako, da so ne njih natisnjeni vaš logotip ter stik in sporočilo, kaj počnete in kakšen njihov problem rešujete, da vas bodo dobesedno vedno imeli na dosegu roke in bodo vedno poklicali vas ali vam pisali in ne konkurenci. To je smisel poslovnega darila, da ima uporabno vrednost. Hkrati ima sporočilno vrednost in sicer, da vam je mar za to osebo, kateri ste podarili kvalitetno ter uporabno darilo, za katerega vam bo hvaležna.

markerji
Markerji so izjemno različni in v klasičnih ali v inovativnih oblikah. Lahko nabavite set markerjev, ki vsebuje več različnih barv. Lahko pa kupite en marker, ki je tako oblikovan, da z njim lahko pišete na več načinov oziroma vsebuje več barv. Tako lahko na primer izberete marker s tremi barvami, ki je trikotne oblike in vsak vogal je dejansko marker, ki piše s svojo barvo.
Potem lahko izberete marker v obliki roke. Za dlan držite, pet prstov pa je dejansko pet markerjev v različnih barvah. Enako velja za marker v obliki zvezde, ali kvadrata in za dvostranski marker. Predvsem je njihova prednost v tem, da imajo precej veliko površino za tisk in vaša sporočila ter logo, kar je težko spraviti na pisala ali markerje v obliki svinčnika, vendar so ti lahko v setu in v lični škatlici, kozarcu ter drugi embalaži, ki je tudi pripravljena za potisk.

Katero barvo izbrati?

Markerji so zelo različnih barv, dejansko so vseh mavričnih barv. Njihova naloga je, da nekaj označijo, zato lahko z njimi označujete po besedilu, pa se vse vidi skozi prosojno barvo, ki ničesar ne prekrije, zato so tako uporabni in cenjeni.
Najbolj smo navajeni rumenih ter roza markerjev. Ti so že od nekdaj v pisarnah. Kasneje so se jim pridružile še druge barve, to sta fluorescentna zelena in modra, ki pa je nekoliko temna, vendar so sodobni označevalci z novodobnimi barvami svetlejših, kričečih odtenkov, kar omogoča nova tehnologija z novim načinom pigmentiranja.
Novodobni markerji ponujajo še druge barve, kot so vijolična, oranžna in sinje modra ter močna roza. Seti že vsebujejo kombinacije barv, ki so najbolj privlačne in sodijo skupaj, da zgledajo res lepo. Največkrat so kombinirani rumena, roza in oranžna ali modra. Pogosto se pojavlja tudi zelena. V večjih setih pa še vijolična. Karkoli od tega izberete, je uporabno in zanimivo ter bodo stranke rade sprejele ter uporabljale. Pa še namig, v spletni trgovini boste našli tudi markerje skupaj v setu z barvnimi samolepilnimi lističi v lični embalaži, kar je še posebej inovativno darilo.