koča Bohinj

Koča Bohinj; doživite alpsko čarobnost

Za vse tiste, ki vas vleče prostranost alpske narave in mogočnost naših gora, je koča Bohinj idealen kraj, da izpolnete svoje sanje. Pri podjetju ALPIK Chalets vam ponujajo pravo avtentično gorsko kočo – Chalet Tisa, ki se nahaja v neposredni bližini priljubljenega smučarskega centra Vogel. Ker se pri ALPIK Chalets trudijo svojo pestro ponudbo usklajevati z odgovornim ravnanjem do narave, je tudi ta sanjska koča narejena v skladu z vsemi zakonitostmi alpskega sloga in načina gradnje. V njihovi brunarici z romantičnim pridihom so dobrodošli vsi, ki se želijo pobližje srečati z lepotami tega malega raja na Zemlji in doživeti svoj notranji mir.

Prepletanje tradicije in sodobnega načina življenja

Gorska koča Bohinj vas s svojim tradicionalno zasnovano alpsko zunanjostjo očara že na prvi pogled. Brunarica iz temnega lesa sredi idilične bohinjske narave vam bo omogočila sproščujoč oddih, o katerem ste že dolgo sanjali. Svoj prosti čas boste lahko preživeli v njeni prijetni okolici, na travnati zelenici ali pa se odpravili na pohod, ob Bohinjsko jezero, na smučišče ali pa v nekaj kilometrov oddaljen Vodni park & Wellness Bohinj. Nahaja se na odlični strateški točki, ki nudi odlično izhodišče za različne dejavnosti na prostem – pohodništvo, smučanje in kolesarjenje. Koča Bohinj je tako prava izbira za vse popotnike, smučarje, pohodnike in večne romantike, ki si želijo svojega miru in zasebnosti.

Odličen balans naravni klasiki pa predstavlja notranjost te sanjske brunarice, ki se ponaša s številnimi sodobnimi tehnološkimi rešitvami. Po napornem dnevu si boste lahko odpočili na udobni sedežni garnituri ob ogledu najljubšega filma na kabelski televiziji z ravnim zaslonom. Zahvaljujoč odlično delujoči brezplačni WiFi povezavi, boste vsak trenutek svojega bivanja ostali povezani z zunanjim svetom in s prijatelji delili svoje nepozabne trenutke in številna doživetja. Koča Bohinj je odlično opremljena, če pa si boste zaželeli še kakšne dodatne storitve, pa lahko zaposlene kontaktirate kar preko Whatsapp virtualne recepcije.

Za družine in prijateljske družbe

Chalet Tisa je zaradi svoje prostornosti primerna tako za udobno počitniško bivanje družin, kot tudi za večje prijateljske družbe. Brunarica z romantičnim pridihom namreč obsega polno opremljeno kuhinjo, prostoren dnevni prostor, tri spalnice in dve kopalnici s prho. Koča Bohinj tako omogoča prijetno druženje, vseeno pa s svojimi številnimi zasebnimi kotički vsakemu nudi dovolj privatnosti in počitka, ko ga potrebujete – prostorni vrt ali balkon z vrhunskim razgledom na Ukanc.

Pravljična gorska koča pa je idealen način za povezovanje in tkanje vezi med družinskimi člani ali prijatelji. Preživite svoj prosti čas kvalitetno med izvajanjem prostočasnih dejavnosti v okolici gorske hišice, med sproščujočim sončenjem na terasi ali pa preprosto le uživajte v svežem zraku. Za vse gurmane pa je na voljo tudi vsa potrebna oprema za peko na žaru. Privoščite si okusno kosilo, ki ga lahko pojeste v objemu mogočnih bohinjskih dreves.

Skrbi pustite doma

Ta idealna koča v Bohinju je namenjena popolnemu oddihu in umiku od vsakdanjih težav in stresa. Narava in božanska okolica ima na prav vsakega obiskovalca prav poseben učinek. Tukaj se čas za trenutek ustavi, vi pa lahko končno zadihate sproščeno in s polnimi pljuči. Postavite sebe na prvo mesto in si privoščite oddih, ki vam bo napolnil baterije do naslednjega obiska v prelepem Bohinju.