polaganje ploščic

Hitro in kvalitetno polaganje ploščic

Začenjate z izgradnjo ali prenovo vašega doma pa potrebujete mojstre za polaganje ploščic različnih formatov? Ekipa keramičarstva Aleja Stil vam bo z veseljem priskočila na pomoč pri ureditvi vašega projekta. Njihova strokovna ekipa se že vrsto let ukvarja z polaganjem ploščic različnih formatov. Sodelujejo s priznanimi slovenskimi in tujimi podjetji za katere so pravili že veliko različnih projektov.

Ekipa res poskrbi, da je njihovo delo (polaganje ploščic) opravljeno kvalitetno in kar se da hitro. Brez težav se spopadajo z manjšimi in večjimi projekti. Prenova kopalnice ali položitev industrijske hale. Za kateri koli projekt jih potrebujete, povsod vam bodo zagotovili kakovostno izvedbo.

Tudi, če ste v dilemi kakšno keramiko pravzaprav izbrati vam lahko na pomoč priskočijo tudi s svetovanjem. Namreč zaradi večletnih izkušenj njihova ekipa dobro ve kakšni tipi keramike so primerni za določen prostor oz. površino. Za polaganje ploščic seveda izberejo tudi pravo lepilo.

polaganje ploščic

Ker je v zadnjih letih na trgu ogromno tipov keramike je bolje da izbor prave prepustite strokovnjakom. Namreč oni bodo dobro vedeli katera keramike je kvalitetna in primerna za vaš projekt. Poleg tega pa bo polaganje ploščic s poznano keramiko potekalo bistveno hitreje in z manj težavami. Namreč nepoznana keramika je lahko slabše kvalitete in se zato težave lahko pojavijo že pri samem polaganju in seveda kasneje tudi pri pokanju sten.

Poskrbite, da bo vaš projekt opravljen kvalitetno. Za polaganje ploščic najemite strokovnjake keramičarstva Aleja Stil, ki bodo poskrbeli, da bo vaš dom, poslovni prostor, garaža ali vaša terasa izgledala fenomenalno. Ne glede na to kakšno keramiko bi želeli položiti je ta ekipa prava izbira za vas. Polaganje ploščic pa ni edina storitev, ki jo nudijo. Nudijo tudi polaganje dekorativnega kamna, ki lahko prav tako izredno polepša izgled vašega doma oz. njegove okolice. Prenovijo pa lahko tudi vašo kopalnico ali vam sestavijo manjši mozaik iz keramike.

Pohitite in še danes obiščite njihovo spletno stran kjer lahko pošljete povpraševanje za željeno storitev. Ekipa vam bo v najkrajšem možnem času odgovorila na vaše povpraševanje ter vas kontaktirala, da se dogovorite naprej za ogled prostora oz. začetek projekta.