golte

Zima je tu! Gremo v apartmaje Golte

Belina narave nas kar vabi v svoje osrčje. V Sloveniji so to povečini hribovja in gore. In eden takih biserov se nahaja v osrčju Savinjske doline. Golte spadajo v kraški svet. Po legendi jih je od Savinjskih Alp odlepil ugasli vulkan Smrekovec. V njihovi okolici opazujemo tipične kraške pojave. Globoka brezna, vrtače in jamo Ledenico.

Preživljanje časa na prostem

Sam način življenja nas skoraj dobesedno prisiljuje, da se večinoma nahajamo v zaprtih prostorih. V zimskem času pa je že v osnovi zelo kratek dan, zato smo še toliko manj zunaj. Tako je na mestu razmislek o krajših ali daljših počitnicah tudi v tem letnem času. Te pa si privoščimo nekje v naravi. Tako nas bo prebudilo sveže jutranje sonce in nas zvabilo na plan. Tudi počitniške dejavnosti planirajmo tako, da jih bo čim več zunaj. Nadihali se bomo svežega zraka in dodali vitamin D po naravni poti. Vse to in še več bomo lahko doživeli na enkratni lokaciji v gorah, ki niti niso tako visoke. To so Golte.

Najem apartmaja je odlična rešitev za popoln odklop. Vstanemo, ko nas poboža jutranje sonce in opravimo svojo jutranjo rutino v miru, brez gledanja na uro. In tako tudi preživimo dan. Vmes si morda pripravimo kakšen prigrizek. Skuhamo pa potem, ko se stemni.

Planinski biser

Je apartma za večje število ljudi. Popoln najem za večjo skupino in preživljanje počitnic s svojo najboljšo družbo. V apartmaju je na voljo popolnoma opremljena kuhinja z jedilnico. Ima 5 spalnic. Tri z zakonsko posteljo in dve z ločenima posteljama. Raztegljiva sedežna garnitura v dnevnem prostoru omogoča še dodatna ležišča. Gneče v kopalnici ni, ker so v apartmaju kar tri. Apartma ima še balkon in teraso. Golte vas tako ne bodo razočarale. Posteljnina in brisače so del opreme v apartmaju. Tako je apartma velik slabih 200 kvadratov. Pod nihalko je večje število brezplačnih parkirišč. Z družbo boste v apartmaju lahko preživeli nepozaben oddih ali imeli nepozabno zabavo. Najamete ga lahko za najmanj tri do štiri dni. Odvisno od sezone. Za daljši najem pa lastnik nudi tudi popust. V dogovoru z njim pa na oddih lahko vzamete tudi svoje hišne ljubljenčke in tudi njim privoščite dobršno mero svežega zraka.

Planinski raj

Apartma se razteza na celih 45 kvadratih. Ima dve spalnici. Kuhinja je popolnoma opremljena. Poleg je jedilnica in dnevni prostor v katerem je tudi raztegljiva sedežna garnitura. Kopalnica je ena. Brisače in posteljnina so prav tako na voljo. Poleg apartmaja je tudi balkon z odličnim razgledom po naravi. Ta apartma je kot nalašč za družinsko preživljanje zasluženega oddiha. Primeren je tudi za pare. Dostop do apartmaja pa je po stopnicah. Zato za gibalno ovirane osebe ni ravno najbolj primeren. Hišni ljubljenčki so prav tako dovoljeni ob dogovoru z lastnikom. Tako ni nobene ovire, da ne bi obiskali Golte tudi sami z družino, partnerjem ali prijatelji.

Cvet planin

Je apartma z dvema spalnicama. Ena z zakonsko posteljo in ena z ločenima posteljama. Poleg je kopalnica in še eno dodatno stranišče. Kuhinja je popolnoma opremljena. Poleg pa se nahaja še jedilnica in dnevni prostor z raztegljivim kavčem. Prav tako je na voljo balkon. Vse skupaj se razteza na celih 70 kvadratih. Apartma je prav tako dostopen po stopnicah.

Kaj vse še imajo apartmaji?

Apartmaji so v obliki zasebnih stanovanj v hiši. Vsi so dostopni po stopnicah. So ustrezno ogrevani ali hlajeni. Odvisno od sezone. Z balkonov se odkrivajo krasni razgledi na okoliško naravo. Dostop do brezžičnega spleta je vštet v ceno najema. Najemnine so dokaj ugodne in ob daljšem najemu lastnik nudi še popust. V dnevnem prostoru je tudi televizija. Kuhinja je sodobno opremljena z vsemi gospodinjskimi aparati, vključno s pomivalnim strojem. V apartmaju je tudi stojalo za sušenje perila. V kopalnici so brisače in na stranišču WC papir. Vsa posteljnina je prav tako del najema.

Apartmaji Golte pa se nahajajo neposredno ob smučišču. Tako lahko svoje avtomobile popolnoma brez skrbi pustimo na parkirišču, ki pa je brezplačno. Ni pa daleč od apartmajev. Tako si lahko privoščimo popoln oddih v osrčju narave. Dejavnosti pa so prepuščene samo našim željam.