Široka ponudba garažnih vrat Wisniowski za dom in industrijo

Raznoliki modeli, barve in površine garažnih vrat, ki jih nudi podjetje Žugič , omogočajo, da izberete moderna garažna vrata, ki popolnoma ustrezajo vašim estetskim in funkcionalnim zahtevam. Garažna vrata Wisniowski so zasnovana tako, da zadovoljijo potrebe strank. Izbirate lahko med sekcijskimi, dvižnimi in rolo vrati, ki so na voljo v avtomatski ali ročni izvedbi.

Garažna vrata

Vrhunska varnost in odpornost

Garažna vrata za dom igrajo ključno vlogo pri zagotavljanju varnosti doma in družine. Ponudba vključuje Unitherm sekcijska vrata, ki združujejo vrhunski dizajn, najsodobnejšo tehnologijo in visoko kakovost. Ta vrata so izredno odporna na vremenske vplive, veter in druge zunanje dejavnike, kar podaljšuje njihovo življenjsko dobo in ohranja privlačen videz.

Učinkovito ohranjanje toplote

Unipro sekcijska garažna vrata so odlična izbira za garaže, saj učinkovito ohranjajo in ogrevajo toploto v notranjosti. S tem zagotavljajo udobno okolje v garaži in prispevajo k energetski učinkovitosti doma. Poleg tega v ponudbi najdete tudi rolo garažna vrata, ki se elegantno zvijejo v zaboj, nudijo pa zanesljivo zaščito in enostavno uporabo.

Dvokrilna vrata za garažo – zanesljivost po nizki ceni

Ponudba dvokrilnih vrat je odlična rešitev za tiste, ki želijo prihraniti prostor v garaži. Poleg nizke cene nudijo izjemno zanesljivo delovanje. V skladu s sodobnimi trendi v industriji ponujajo tudi dvižna vrata, ki so trenutno med najbolj priljubljenimi. Njihova dobra struktura zagotavlja učinkovito delovanje, kar jih postavlja v ospredje.

Učinkovita montaža

Če razmišljate o nakupu garažnih vrat za industrijske objekte, so sekcijska vrata odlična izbira. Njihova hitra in enostavna montaža omogoča učinkovito prilagajanje potrebam vašega podjetja. Rolo vrata so primerna za primere zasilnega odpiranja, saj delujejo tudi ob izpadu električne energije. Viseča drsna vrata pa so izjemno trdna in zagotavljajo vsestransko rešitev v ekstremnih industrijskih pogojih.

Zložljiva vrata z prilagodljivo uporabo

Ponudba vključuje tudi zložljiva vrata, idealna za industrijske namene na letališčih, razstavah, razstavnih prostorih in sodobnih stavbah. Njihova prilagodljiva zasnova omogoča enostavno montažo na strop ali preklado, kar predstavlja odlično rešitev za prostore z omejenimi prostorskimi možnostmi.

Wisniowski – vrhunska blagovna znamka s 25-letno tradicijo

Wisniowski je priznana blagovna znamka z več kot 25-letno tradicijo v proizvodnji garažnih vrat. Sedež imajo na Poljskem, natančneje v mestu Wieloglowy, in so znani po bogatih izkušnjah in vrhunskih proizvodih. Podjetje Žugič je postalo del te zgodbe, saj želijo strankam zagotoviti najbolj kvalitetne izdelke, ki jih Evropa ponuja. Wisniowski vzdržuje visoke standarde kvalitete in tehnologije, neprestano izboljšuje svoje produkte ter ostaja vodilno podjetje v svetu garažne industrije. S svojimi trdno zastavljenimi cilji in strastjo do dela predstavljajo eno najboljših podjetij na trgu.

Nova generacija sekcijskih vrat – vrhunska kakovost in odlična varnost

Nova generacija sekcijskih vrat Prime izstopa po vrhunski kakovosti, odlični varnosti in tehnološki dovršenosti. Ne gre le za skupek dovršenih rešitev, temveč za rezultat načrtnega razvoja izdelka, ki združuje vrhunsko tehnologijo in najnovejših dognanj s področja varnosti. Vsaka podrobnost je premišljeno zasnovana in izpopolnjena, kar zagotavlja brezhibno delovanje in vrhunsko udobje.

Jedro garažnih vrat Prime predstavljajo plošče Innovo, izdelane iz najkakovostnejšega jekla in polnjene z visoko izolativno 60 mm peno. Ta inovativna zasnova zagotavlja odlične izolativne lastnosti, zaradi katerih so garažna vrata Prime idealna rešitev za vgradnjo v nizkoenergetske in pasivne hiše. S svojo izolativnostjo in učinkovitim tesnjenjem prispevajo k zmanjšanju toplotnih izgub, kar dodatno zmanjšuje stroške ogrevanja.

Estetska dovršenost v sodobnem dizajnu

Linijo Prime odlikujejo klasične in brezčasne linije, ki se ponašajo s svojo eleganco in nakazujejo na inteligentno zasnovan sistem notranjega mehanizma. Dizajn sledi sodobnim modnim trendom, kar zagotavlja estetsko dovršenost in primernost za vsako novogradnjo.

Sistem varoval za popolno varnost

Dodatna prednost garažnih vrat Prime izhaja iz izredne varnosti, ki je rezultat dolgoletnih raziskav in študij. Za zagotovitev največje varnosti so vrata opremljena z več posameznimi varovalnimi in zaščitnimi napravami, ki delujejo individualno, obenem pa tvorijo dovršen sistem varoval. Ta sistem ne ščiti le uporabnika, temveč tudi celoten dom. Različne zaščite drsnikov, pregibov in vodil skrbijo za varnost uporabnika pred morebitnimi poškodbami, medtem ko foto celice in optični senzorji ne le varujejo, ampak tudi ščitijo vaš dom.