bolečine v kolenu

Kako lahko olajšate bolečine v kolenu na naraven način kar sami

Bolečine v kolenu so precej pogost pojav in so različnega izvora. Največkrat so bolečine v kolenu posledica poškodbe, prekomerne telesne teže, nepravilne hrane, artritisa, obrabe in podobno. Kakorkoli že, bolečine so lahko neznosne, prehodne ali pa stalne, včasih pa tudi manj boleče. Boli lahko tudi, če se udarimo v koleno, kar največkrat naredijo otroci, ki večkrat padejo sami od sebe, s kolesom ali z igral. Obstaja rešitev za te bolečine in sicer mazilo iz smreke, ki hitro lajša te bolečnine, uporabite pa lahko tudi fizioterapijo, ki je tudi izjemno učinkovita. Kombinacija obojega pa je zmagovita. Če bolečina ne bo popustila po treh dneh, obiščite zdravnika, naj pogleda, ali ne gre morebiti za kaj resnejšega.

bolečine v kolenu

Kako opravite bolečine v kolenu kar sami?

Hitro in učinkovito odpravite bolečine v kolenu z mazilom Smrekovit, ki je na trgu že precej desetletij in je izjemno popularno, saj res pomaga. Kdor ga poskusi, ga potem ima vedno doma. Nekateri ga vzamejo s seboj tudi na počitnice, izlete .. in ga imajo vedno pri roki. Poleg tega ga dobite po zelo ugodni ceni, ki je dostopna čisto vsakemu. Najprej so ga naredili za sebe doma v Kranju, nato so ga hoteli imeti sosedje, sovaščani in okoliške vasi, nato že vsa Slovenija ter bivše balkanske države. Zdaj je razširjeno po vsej Evropi, kjer si z njim bolečine v kolenu lajšajo tudi tujci.

Smrekovit je domač proizvod slovenskega inovativnega podjetja, ki je izumilo to mazilo in ga še naprej razvija. Recept gre iz roda v rod, ker je izjemno učinkovit. Smreka ima smolo in vitamine ter minerale, ki pomagajo premagati bolečine v kolenu, če vas pestijo stalno ali začasno. Preizkusite ga in ugotovite, kako vam pomaga. Če boste zelo zadovoljni, ga vedno imejte pri roki, ker pride prav v vsaki situaciji z bolečinami in udarci ter poškodbami.

Kaj lahko bolečina pomeni?

Vsekakor pa obiščite zdravnika, da ugotovi, kaj je z vašimi koleni narobe, če bolečina ne mine v treh dneh, to pomeni, da je nekaj narobe in da bo treba postaviti diagnozo ter vaša klena ustrezno zdraviti. Ne odlašajte, ker gre lahko za kakšno bolezen, ki lahko napreduje brez zdravljenja. Zato včasih samo mazilo ni dovolj, je treba je kakšno zdravilo vklopiti ali pa tudi fizioterapijo o čemer odloča vas osebni zdravnik.

Začasne bolečine v kolenu so prehodne narave, to so navadi odrgnine in udarci ali ko vam škoduje kakša hrana in morda pik žuželke. Te bolečine niso tako hude, lahko sicer tudi ampak niso tako stalne. Pravimo, da nas trga v kolenu in enkrat je močna drugič malo popusti. Te bolečine je najlažje lajšati z mazilom, saj bolečine v kolenu kar hitro popustijo, ko mazilo začne delovati. To pomeni kakšne pol ure, ker mora mazilo prodreti skozi kožo in tkiva ter znotraj telesa bolečino zdraviti.

Z mazilom, fizioterapijo in počitkom boste odpravili skoraj vse bolečine. Zdravnika obiščite, če ne bo minila in ne ob popustila in ko tudi ne pomaga nobeno mazilo, niti smrekovo ne. Ta resen znak ne smete spregledati in odlašati. Tudi, če gre za pik žuželke, ker bi moral hitro popusti zaradi mazila in če ne, ste lahko alergični, kar pa ni dobro in je lahko precej nevarno.