astrologinja

Astrologinja Erika: Napredna spoznanja in pogled v prihodnost

Se tudi vam dogaja, da konstantno razmišljate o tem, kaj vam bo prinesla prihodnost ter kaj so vam namenile zvezde? Kaj pa če je možnost, da spoznate odgovor na ta vprašanja? Pri tem vam lahko pomaga astrologinja Erika Žagar, ki nudi celovito in kakovostno obravnavo s področja astrologije in psihologije.

Erika Žagar je priznana psihologinja, astrologinja ter psihoterapevtka. Hkrati pa tudi ustanoviteljica podjetja Astrointegral. V prvi vrsti se ukvarja z astrologijo, a jo že od nekdaj zanimajo tudi ostale vede, kot so filozofija, psihologija ter psihoterapevtsko znanje. Pri svojem delu tako povezuje več področij, kar ji omogoča, da nudi analizo in svetovanje iz različnih področij ter za različne posameznike. Pri čem pa vam pravzaprav lahko pomaga?

Sodobni pristopi in drugačen pogled na svet

Glavna vizija njenega podjetja je, da skuša v strankah vzbuditi neka najnovejša spoznanja psihologije in psihoterapije. S pomočjo tisočletnega znanja, ki ga je tekom let raziskovala, meni, da lahko strankam ponudi celovito in kakovostno obravnavo.
Kot namreč pove astrologinja, nas prihodnost vabi, da vanjo stopimo z novimi pogledi, da najdemo napredna spoznanja in pristope, ki bodo bolj sodobni.

Rojstna karta

Eden izmed teh pristopov je pogled v rojstno karto oziroma horoskop, ki grafično prikaže čas in kraj posameznikovega rojstva. Gre za karto, ki omogoča astrologu, da posameznika natančno analizira in poda diagnostično oceno v psihoterapiji. Na podlagi te ocene se nato posamezniku nudi astrološko svetovanje.

To je namenjeno predvsem tistim, ki se želijo bolje spoznati in premagati svoje strahove ali negotovost. Pa tudi tistim, ki bi radi nadgradili svoje znanje in posledično tudi življenje ter se razvili ali rešili določene težave. Prav tako pa je življenjska napoved iz rojstne karte primerna za vse, ki želijo na nek način spremeniti svoje vedenje, izboljšati svojo komunikacijo in samozavest ali si zastaviti neke cilje in jih kasneje tudi doseči.

Se torej tudi vi najdete v teh besedah? Bi radi kaj od tega spremenili na sebi? Potem je astrologinja Erika Žagar pravi naslov za to.

astrologinja

Integrativna psihologija

Hkrati pa deluje še na področjih, ki povezujejo sodobno psihološko in psihoterapevtsko znanje ter se nanašajo na tradicijo.
Med drugim vam tako lahko pomaga še s svetovanjem glede integrativne astrologije. To je koncept s katerim astrologinja izdela celovit model natalne astrologije. Gre za model, ki lahko najširše predstavi človeka v vsej njegovi manifestni in časovni pojavnosti.

Za vse, ki se želijo naučiti kaj več o tej temi, je na voljo tudi šola integrativne astrologije. V njej se lahko pridobi vsa potrebna znanja za izdelavo, interpretacijo in primerjalno analizo rojstnih kart. O natalni astrologiji pa je med drugim Erika Žagar napisala tudi knjigo, v kateri so predstavljene vse resnice in zmote o astrologiji.

Psihoterapija na podlagi analiz

A to še ni vse, v sklopu podjetja Astrointegral vam je na voljo tudi razvojna analitična psihoterapija. To je terapija, ki v ospredje postavi človeške duševne in psihološke stiske ter jih skuša razviti in poznavati.

Si torej želite, da se naredi astrološka analiza vaše osebnosti? Morda bolj rabite psihoterapijo ali pomoč pri določenih težavah in duševni stiski? Na voljo je tudi astrološko svetovanje pri vzgojnih dilemah. Kakorkoli že, astrologinja Erika vam je na voljo. Zato rezervirajte svoj termin in se prepustite zvezdam ter rešite svoje stiske.