Grafične storitve Mediafol

mediafol

Želite vi ali vaše podjetje polepiti različna vozila, okrasiti določen prostor v podjetju ali v vašem domu, želite grafično oblikovanje ali izdelavo tiskovin, potem je Mediafol grafika prava izbira. Za več informacij obiščite https://www.mediafol.si/. Podjetje vam ponuja različne kakovostne grafične storitve, nakup dekorativnih nalepk, polepitev vozil in temnenje stekel.

Uporabljajo najbolj kakovostno folijo in naprave, da opravijo nalogo, ki so jim zaupale njihove stranke. Omogočajo vam polepitev vozil, ki pride prav, če želite oglaševati podjetje ali pa, če želite samo popestriti in dodati estetsko vrednot vašemu vozilu. Nalepke, ki jih izdelajo so narejene s postopkom kakovostnega digitalnega tiska, po tisku pa se tudi plastifikacirajo in se, tako še dodatno zaščitijo pred vsemi zunanjimi vplivi. Ne rabite skrbeti za obstoj nalepk, Mediafol grafika polepitev vozil z nalepkami imajo namreč zelo dolgo življenjsko dobo, seveda se razlikuje od posamične nalepke, vendar življenjska doba nalepk traja najmanj šest do dvanajst let. Če želite popolno zasebnost v vašem vozilu, vam Mediafol strotitve omogočajo polepitev vozil z enostransko nalepko, kjer je mogoče videti samo iz vozila ne pa tudi v njegovo notranjost skozi okna.

temnenje stekel

Podjetje vam ponuja tudi pester nabor dekorativnih nalepk, s katerimi lahko polepšate prostor v vašem domu ali pa naročite izdelavo logotipa v vaših pisarnah na delovnem mestu. Dekorativne nalepke oz. stenske nalepke, so odlična izbira, da polepšate in zapolnite dolgočasne in prazne stene v določenem prostoru. Izbirate lahko med že obstoječimi vzorci ali naročite nalepke po lastnih željah in okusih. V podjetje pošljete motiv, vzorec, sliko, besedilo ali citat vašega vzornika ali najljubšega pisatelja in nato oni po vašem naročilu izdelajo nalepko. Prepuščeni ste lastni domišljiji in pravzaprav nimate nobenih omejitev. Dekorativne nalepke lahko bistveno spremenijo vzdušje v prostoru in mu dodajo svežino. Poleg stenskih nalepk, se lahko odločite tudi za fototapete, ki pa zajemajo večjo ali celotno stensko površino.

Nudijo tudi celostno grafično podobo, ki pomaga pri oglaševanju. Pod grafično oblikovanje se uvršča vse od izdelava logotipa, vizitk, brošur, letakov, vabil, reklamne table, zastave ali manjši promocijski material. Tako po željah stranke Mediafol grafika izdela vse za lažje oglaševanje in predstavitev vaše dejavnosti oz. storitve na trgu in tako dosežete večjo prepoznavnost.