Tisk vizitk

tisk vizitk

Želite še večje prepoznavnosti?

Potem vam poleg oglaševanja na panojih ali na televiziji podjetje Magma svetuje, da si natisnite vizitke. Vizitke so zelo enostaven pripomoček za oglaševanje vašega podjejta. Vizitka je dokument, ki se širi med veliko ljudi, a se ljudje tega ne zavedajo. Podjetje da vizitko gospe, ona pa jo pokaže še sestri, hčeri in tako dobi podjetje večjo prepoznavnost. Tisk vizitk je za podjetje Magma zelo enostaven in hiter postopek.

Če se odločate za tisk vizitk, vam bo to večina podjetnikov priporočilo, saj s tem pridobite zelo hitro  in enostavno oglaševanje vašega podjetja. Pred samim tiskom vizitk se lahko samostojno odločate med obliko vizitk, njeno barvo, robovi, logotipi, ki jih želite imeti na vizitki, in izbiro materiala. Na vizitko se običajno napišejo možni kontakti, logotip vašega podjetja, ter osnovne podatke o storitvah, ki jih vaše podjetje ponuja. Se pravi, pri sami izdelavi izgleda vaše vizitke, ste samostojni in uporabljate vašo domišljijo za inovativno vizitko. Ko menite, da ste vizitko po videzu izpolnili, vas bodo naprej prevzeli podjetje Magma, ki vam bo ponudil tisk vizitke. Izbirate lahko med dvema različnima tiskoma vizitk. In sicer digitalni in offset tisk. Za količino, ki je velika se vam svetuje, da izberete offset tisk. Ko je tisk vizitk končan, nastopi plastificiranje, za lepši sijaj vizitke.

Podjetje magma vam zagotavlja cenovno ugoden tisk vizitk. Če si ob naročilu izberete hitro dostavo, se cena rahlo poviša. Podjetje Magma vam ponuja tudi možnost, da jim izpolnite obrazec in ga zapolnite z vašimi željami, oni pa vam bodo v najkrajšem možnem času naredili ponudbo. Poleg tiskanja vizitk lahko izbirate tudi med okraševanjem jumbo panojev, giga boardov, reklamnih tabel in napisov. Podjetje Magma najdete v različnih večjih občinah. Kontaktirate jih lahko na njihovi telefonski številki in e-mail računu, katere najdete na njihovi spletni strani. Za morebitna vprašanja si lahko ogledate njihovo spletno stran in si pogledate, kaj vse ponujajo.