00 : 00 : 00
13.-14. SEPTEMBER 2014

Treningi

Vsem, ki ste si postavili cilj in izziv 13. in 14. septembra z veseljem ponudimo možnost, da se nam pridružite na brezplačnih skupinskih trenigih. Za vse tiste, ki vam skupinski treningi niso dovolj, smo sestavili osnovne osemtedenske programe treningov, da se boste samozavestno pripravljali na 5. Eko Maraton Maribor. Programi treningov so prilagojeni za začetnike, kakor tudi za izkušene tekače in kolesarje.

Skupinski treningi

Četrtki ob 18:00 so rezervirani za treninge teka pod strokovnim vodstvom z Jurijem Lovšetom. Seveda so treningi brezplačni in namenjeni vsem tekačem – od začetnikov do dobro pripravljenih rekreativcev.

Formirani sta dve skupini, ena počasnejša in druga hitrejša. Obe startata in koncata ob isti uri na istem mestu. Kateri skupini se boste pridružili je vaša odločitev.

Torej, dobimo se vsak četrtek ob 18:00 v Mestnem parku, zbirna točka je pri telefonski govorilnici na Trubarjevi ulici v Mariboru.

Individualni treningi

Sestavili smo osnovne osemtedenske programe treningov, da se boste samozavestno pripravljali na 5. Eko Maraton Maribor. Programi treningov so prilagojeni za začetnike, kakor tudi za izkušene tekače in kolesarje. Tukaj se prične izpolnitev vašega cilja!