Šotori za vso družino

šotori

Kampiranje je dopustovanje, ki je nekaj posebnega, ki doživiš lahko marsikaj lepega. Kdo še ni poskusil drugačnih počitnic, počitnic v šotoru, mu je lahko samo žal. Nekateri si mislijo, da to ni užitek, da kamp ni čist, da se nimaš kje umit. To so same laži, kampiranje je spanje na prostem ampak imaš v kampu vse kar si lahko želiš. Preden pa začneš kampirat rabiš kar nekaj opreme, glaven pa je seveda šotor. Ponudba šotorov je velika, lahko tudi pogledate na spletno stran, ki jo najdete v tem stavku.

Šotori so glavni, ko se odpravljamo v kamp na počitnice. Ja kupimo samo en šotor za družino ali za sebe, da lahko kje prespimo. Kateri šotori so najbolj primerni za koga? Tukaj je težko sedaj odgovoriti, saj vas ne poznam ne vem kako ste velika družina. Če ste sami ne bo težko izbirati med šotori. Mogoče kupite malo večjega, da še lahko imate kaj poleg sebe prtljage. Spet je drugače če ste kot družina, takrat rabite večji šotor. Prav tako je vse odvisno, kje boste kampirali ali na morju ali v gorah.

šotori

Šotori so tisti glavni element, da sploh lahko gremo nekam kampirat. Ko izberemo pravega, lahko nadaljujemo z ostalo opremo, ki pa se je včasih kar nabere. Najboljše, če kupujete prvič šotor za sebe ali svojo družino vprašate strokovnjake, da vam pomagajo pri sami izbiri. Priporočali vam bodo kateri so za vas primerni in vi se na podlagi izbire odločite za tistega, ki vam najbolj ugaja. Edino bi priporočala, da ne kupujete rabljenih šotorov, ker nikoli ne veš kaj boš kupil. Raje daste malo več denarja in imate nov šotor s katerim boste dolga leta kampirali. Nas je šotor vzdržal 10 let in smo vsako leto po 10 dni kampirali v hribih. Hočem povedati, da so šotori kar vzdržljivi, ko si ga enkrat kupite.