Servis tiskalnikov

servis tiskalnikov

Imate mogoče doma tiskalnik ali če ste zaposleni v kakšnem podjetju. Ker večinoma ga uporablja na čase, ker tudi niso tako dragi, da si ga ne bi mogli privoščit. Ampak, ko imaš doma neko tako napravo rabimo tudi servis, ker se rado včasih kaj pokvari. Tudi servis tiskalnikov obstaja, če se lahko tako izrazim. Kdo pa nam bi ga drugače popravil, ko pride do kakšne težave.

tiskalnik

V podjetju Fiteh se ukvarjajo s servisom tiskalnikov. Pri njih so zaposleni izkušeni kadri, ki se razumejo na tiskalnike. K njim lahko pripeljete tiskalnik, če imate kakršne koli težave z njim. Če nimate prevoza pridejo tudi do vas ter vam ga odpeljejo. Imajo najkvalitetnejšo opremo, ki izvajajo servis tiskalnikov. Če ni kaj hujšega pridejo tudi v podjetja, kjer pri vam uredijo servis. Na razpolago imajo vse dele za tiskalnike, ki pa so kvalitetni. Ni vedno tiskalnik za v koš, ko vidite da več ne deluje. Poiščite servis tiskalnikov ter ga odpeljite k njim. Mogoče še je vaš tiskalnik pod garancijo in takrat vam ne bo treba nič plačat za popravilo. Uredijo vam tudi podaljšanje garancije, lahko kupite novega ali pa ga daste samo popravit. Servis vam omogoča, da bo vaš tiskalnik dalje deloval ne moteno in pravilno.

Servis pa ne izvajajo samo za podjetja tudi za tiste male, ki jih imamo doma za domačo rabo. Ni važno kakšen tiskalnik imate je vedno poskusit, da ga odpeljete na servis. Včasih kdo reče, da je novega boljše kupit, kot starega popravit. Na to ne računajte, raje ga odpeljite do servisa ali jih pokličite, mogoče je samo mala napaka. Seveda sami ne vemo kaj je lahko z napravo narobe, zato pa so tukaj strokovnjaki, ki so za to usposobljeni. V tiskalnik vam bodo dali samo originalne dele, če morajo katerega zamenjat. Če pa ga ni možno več popravit, vam bodo sporočili in povedali kakšno možnost imate.