Mitsubishi klime – najboljše spremljevalke vročega poletja

mitsubishi klime

Mitsubishi Electric je vodilni svetovni proizvajalec klimatskih naprav za stanovanjsko, komercialno in industrijsko uporabo. Njihova prizadevanja za bolj udobno življenje v zaprtih prostorih so se začela leta 1921 z uvedbo električnega ventilatorja, ki je postal takojšen hit in nekaj več kot 10 let kasneje so začeli izdelovati hladilnike. Izziv ustvarjanja klimatskih sistemov, primernih za široke japonske podnebne razmere jih je pripeljal do razvoja neverjetno dovršenih, a robustnih strojev in sistemov, ki lahko kljubujejo stalni uporabi v skoraj vseh pogojih na Zemlji. In vse to leta in leta tiho, energetsko učinkovito in z minimalnimi negativnimi vplivi na okolje.

Ta članek za Mitsubishi klime vsebuje informacije, ki vam bodo pomagale pri raziskovanju hladilnega sistema za vaš dom ali poslovni prostor. Vključene so informacije, ki vam bodo omogočile, da primerjate Mitsubishi klime brez cevi med seboj in z drugimi vodilnimi blagovnimi znamkami.

mitsubishi klime

Hladilni sistemi s samo izmeničnim tokom vključujejo zunanjo kondenzacijsko enoto in eno notranjo enoto, ki je nameščena na tleh, steni ali stropu. Ena enota hladi en prostor. Hladilno sredstvo se prenaša iz kondenzacijske enote v notranjo enoto, kjer zajema toploto. Nato ga odnese nazaj ven in razprši skozi radiatorsko tuljavo ter tako učinkovito hladi zrak v zaprtih prostorih.

Tehnične specifikacije za Mitsubishi klime

Klimatske naprave Mitsubishi so na trgu prisotne že zelo dolgo in podjetje je skozi uspešna leta izdajanja kvalitetnih proizvodov utrdilo svoj status ene najbolj vodilnih znamk med proizvajalci klimatskih naprav. Ponujajo različne klimatske sisteme v vseh velikostih, od majhnih gospodinjskih strojev do velikih komercialnih enot, ki se uporabljajo v različnih pisarnah po vsem svetu. Ena najpomembnejših prednosti hladilnih sistemov Mitsubishi je njihova sposobnost vzdrževanja stalnega pretoka zraka.

Blagovna znamka Mitsubishi je v industriji torej znana predvsem po visokokakovostnem in doslednem pretoku zraka, zaradi česar je idealna izbira za vsakega kupca, ki ima kot glavni dejavnik nakupa udobje storitve. Znanost za tem? Mitsubishi klime lahko neprekinjeno vzdržujejo stalen pretok zraka v različnih pogojih toplotne obremenitve, kar ima za posledico hitro, enostavno in učinkovito hlajenje. Ta kakovost pretoka zraka prispeva k enakomerni hladilni zmogljivosti v katerem koli prostoru.

Mitsubishi klime so tudi idealna izbira sploh za velike prostore in dvorane, ki zahtevajo zmogljive enote za hitro, učinkovito in enostavno hlajenje. Te klimatske naprave običajno potrebujejo približno 5-7 minut, da prostor ohladijo na sobno temperaturo. To je seveda navsezadnje odvisno od zmogljivosti hladilne enote in celotne velikosti sobe. Mitsubishi klime imajo kompresorje, ki delujejo brez hrupa, zaradi česar je celotna izkušnja uporabe klimatske naprave tiha in ugodna za optimalno spanje in sprostitev v prijetno ohlajenem prostoru. Zaradi Mitsubishijevega slavnega hlajenja brez hrupa se blagovna znamka pogosto pojavlja kot prednostna izbira domov, pisarn, dvoran, bolnišnic in raznih trgovskih obratov.

V povzetku lahko rečemo, da so si sistemi za hlajenje Mitsubishi prislužili zaupanje in priporočila kupcev po vsem svetu. Tu je 6 glavnih razlogov za izbiro Mitsubishi klime – so energijsko učinkovite, imajo vsa ustrezna industrijska potrdila oziroma certifikate, so enostavne za vzdrževanje, imajo dolgo življenjsko dobo, so zanesljive in podprte s strani strokovnjakov. Poleg pregledov in preverjanj uspešnosti, ki jih podpirajo stranke, kvaliteto Mitsubishi klime določajo tudi priporočila strokovnjakov iz industrije. V tem pogledu je Mitsubishi deloval precej dobro, saj je nenehno dobival pohvale strokovnjakov in celo samih kupcev. Kakovost, trajnost in storitve za stranke so le trije izmed številnih pozitivnih vidikov, ki so ocenjevalcem všeč pri znamki.