Maroko za vse motoriste

Ali ste po duši avanturist? Če ste nato vprašanje odgovorili z ja, potem se ostanite in si preberite naš članek. Torej če ste avanturist in hkrati tudi voznik motorja, potem imamo za vas zares odlično ponudbo za potovanje, in sicer “Maroko za motoriste” Tu se gre za potovanje v Maroko z motorji po stranskih poteh preko Atlasa v Saharo, potem pa preko odmaknjenih vasi na obalo. To potovanje je zares nekaj nepozabnega in mi smo mnenja, da bi se ravno tega moral udeležiti vsak, ki rad potuje ter se vozi s svojim motorjem. Za to potovanje z motorjem do Maroka je predviden odhod 23.5.2020, seveda pa je letos tu odvisno od korona virusa, torej če se bo ta kaj umiril ali pa bo še tako zelo naraščal. To potovanje po Maroku naj bi trajalo dvajset dni, petnajst od teh so dnevi Maroka, preostalih pet pa je potovanje tja in seveda tudi nazaj. Cena za posameznika za to potovanje je 2200€, za sopotnika pa cena znaša 1800€, seveda pa je h tej ceni vključeno vse.

maroco

Vožnja v Maroko se bo začela iz Ljubljane, tu se bomo odpravili po avtocesti do Genove na Italijanski obali, potem se bomo vkrcali na ladjo, katera nas bo pripeljala do Maroka, ta plovba naj bi trajala okoli 48 ur, potem pa se bomo kot omenjeno, petnajst dni potepali po Maroku, kjer so večinoma asfaltirane ceste, je pa tudi nekaj stranskih cest z luknjami. Potem pa za vrnitev domov ponovno vkrcanje na ladjo in vožnja po avtocesti nazaj domov. Torej potovanje se začne in tudi končna v pristanišču Genova, na Italijanski obali.

Zagotovo pa se sprašujete zakaj neki v Maroko. Maroko je danes na svetovnem vrhu za najboljšo moto destinacijo, in mi vam zagotavljamo, da se boste vanj z veseljem vračali ravno z motorjem, saj zares nimaš na voljo boljšega načina, saj je ta preprosto enkraten.