Leseni podstavki za kozarce za božično darilo

leseni-podstavki-za-kozarce

Če iščete idejo za darilo za prihajajoče božične praznike, potem vam lahko morda damo dobro idejo. Letos so v modi leseni podstavki za kozarce, ki predstavljajo zelo lepo popestritev skoraj da vsakega pogrinjka, ki ga boste postavili na mizo. Leseni podstavki za kozarce niso primerni samo za uporabo v božičnem času, pač pa so uporabni skozi vse leto, saj so zares lepa popestritev prav vsake mize. Leseni podstavki, ki so narejeni iz lepega in zanimivega lesa, kot so denimo podstavki za kozarce iz lesa oljke. Na povezavi, ki smo jo zgoraj ustvarili, boste našli lesene podstavke, ki so narejeni prav iz lesa oljke, ki je rasla v slovenski Istri.

leseni podstavki za kozarce

Slovenija se lahko pohvali z veliko lesa, saj imamo pri nas zares velike količine le tega. Ves les ni tako zelo zanimiv in lepih oblik, kot to velja za les od oljke. Oljka ima prav posebno barvo lesa, prav tako pa ima oljka prav posebno zgodbo, ki očara številne. V preteklosti ni bilo malo slikarjev in pesnikov, katerim je oljka prinašala navdih za svoje ustvarjanje. Leseni podstavki za kozarce, ki so torej narejeni iz lesa oljke, na mizo prinesejo prav posebno vzdušje in zato vam svetujemo, da si jih kupite, pa če tudi jih ne boste uporabljali ravno pogosto, kajti tudi če jih boste imeli samo za posebne priložnosti je bolje, da jih imate v svojem predalu, kot pa ne.

Leseni podstavki za kozarce, ki jih boste našli na zgornji povezavi imajo trenutno ceno 16.95 €. V kompletu vam ponujajo 4 podstavke, vsak posebej pa je ročno obdelan in premazan z lakom za boljšo zaščito. Ker so podstavki za kozarce, ki so izdelani iz lesa v primerjavi s tistimi, ki so narejeni iz plastike ali drugih bolj trpežnih materialov kar precej “ranljivi”, je prav, da z njimi ravnate nekoliko bolj previdno. Če bodo vaši leseni podstavki za kozarce zelo umazani, jih nikakor ne dajajte v pomivalni stroj, saj jih bo le ta najverjetneje uničil. Vedno jih očistite le z uporabo vlažne krpice, ki ne sme biti pregroba. No, sami boste najbolje videli, kako se lotiti samega čiščenja, vsekakor pa vam svetujemo, da ste previdni, če želite, da bodo podstavki ostali celi kar nekaj časa.

Leseni podstavki za kozarce imajo lahko zelo dolgo življenjsko dobo, če boste seveda pazili, kako ravnate z njimi. Če pa boste z njimi ravnali slabo, pa se lahko zgodi, da bodo hitro uničeni in jih bo potrebno na novo prebarvati z lakom ali bodo pa v najslabšem primeru celo za stran.