Zakaj je ktm električno kolo odlična izbira?

ktm električno kolo

Ktm električno kolo je hibrid med gorskim in mestnim kolesom, kar je precejšna redkost. Je zelo popularen, vzdržljiv, praktičen in kakovosten, saj ga je izdelalo avstrijsko podjetje z dolgoletno tradicijo v izdelavi koles. Robustno ktm električno kolo je namenjeno dolginom vožnjam po mestu ali po gorskih stezicah in po naravi. Lahko ga uporabljate za vožnjo po mestu v službo ali v šolo in za izlete ter rekreacijo in treninge, če vam je šport blizu ter si želite gibanja na svežem zraku.

Ktm električno kolo premaga hude klance

Če je pot, po kateri vozite, zelo zahtevna in ima hude klance, vam toplo priporočamo ktm električno kolo. Pri določeni hitrosti vam bo kolo pomagalo z dodatno močjo, ki jo vklopi motor. Odsvitano je, kako imate nastavljeno, katero vrsto vožnje. Tudi, če se začuti strm kanec, se bo motor vklopil.

ktm električno kolo

Če pa se boste peljali navzdol z veliko hitrostjo in ne boste pedalirali, se bo motor izklopil oziroma bo deloval obratno kot diamo in polnil baterijo. Tako se boste lahko peljali dosti dlje z enim polnjenjem. Pri sami vožnji pa jer to kolo precej tiho. Lahko ga uporabite tudi, če greste v trgovino. Zadovoljni boste, ker je vožnja s tem kolesom zelo udobna, saj udarce, ki jih povzročajo ovire ter jame, ublažijo odlične, robustne in velike pnevmatike.

Kako je to hibridno kolo opremljeno?

Ktm električno kolo je vrhunsko opremljeno s kakovostno Shimano in Bosch ter Panasonic opremo. To so same vrhunske blagovne znamke, ki delujejo brezhibno še dolga leta po nakupu kolesa. To kolo je narejeno v več različicah, da bi zadostili vsem kolesarjem ter njihovim potrebam.

Vsi pa imajo robustne in kakovostne okvirje, ki so skoraj neuničljivi. Okvirji so tudi dokaj nastavljivi za različne velikosti ljudi. Vsekakor prej preverite, katero velikost okvirja je prava za vas in za vašo družino, če bo kolo uporabljal še kdo. Če vas je več in ste različnih velikosti, je to kolo super, ker se ga da precej nastaviti.

Katero kolo je primerno za mestno vožnjo?

To je ktm električno kolo Machina Ride, ki je opremljeno namerno tako, da zadostuje vsem pravilom in predpisom v mestu. To je dejansko gorsko kolo, ki je opremljeno kot mestno kolo. Oprema je predvsem nujna za vidnost v prometu, to pa so luči in odsevniki. Zraven sodi seveda še zvonec za opozarjanje.

Da bi vam bilo precej bolj udobno med vožnjo, je zaščiteno lahko tudi pri kolesih, ko gre za ženski model, da se krila ne zagozdijo med kolesa. To ktm električno kolo je opremljeno tudi s prtljažnikom in lahko mu dodate še košaro za shranjevanja tovora, da lahko prepeljete potrebščine ali pa robo iz trgovine.

Z njim pa lahko greste mirne duše tudi v hribe ali se vozite po podeželju, kjer imate hude klance. Zato ne boste več potrebovali avta in bo to za vas najbolj zdrava ter ekološka odločitev. Sami boste vsak dan na poti v službo in domov trenirali, prti tem pa boste prihranili na času in denarju.

Za tako kolo tudi ne boste potrebovali registracije, plačevati cestnin in davkov ter prispevkov in ni vam treba imeti posebne garaže. Le ključavnico si kupite in pregrinjalo za kolo, pa bo vsemu zadoščeno.