Korito za prtljažnik zaščiti vašega jeklenega konjička

Korito za prtljažnik

Se vam tudi dogaja, da nimate nikoli čistega prtljažnika? Prtljažnik je res tako univerzalen, da v njem prevažamo vse, od hišnih ljubljenčkov do raznih gradbenih materialov. Kar pa je še bolj pomembno je to, da izberemo takšno korito za prtljažnik, ki nam omogoča enostavno čiščenje. Da ga zaščitimo, izberemo korito za prtljažnik, takšen, ki se prilagaja vsem modelom avtomobila.

Korito za prtljažnik

Korito za prtljažnik proizvajalcev avtomobilov

Kupili ste nov avto z vso dodatno opremo, pa vendar ko boste odprli prtljažnik, ne boste našli drugega kot tepih. Kaj storiti v takem primeru? S tem sem vam v glavi odvije ves scenarij, od trdovratnih madežev, do raznih odrgnin blaga ali dlaka živali, prahu in predvsem poškodb, kajne?

Kaj pa razlite tekočine? Zaradi njih nastane v avtomobilu neprijeten vonj, ostanejo madeži. Korito za prtljažnik prepreči vse te morebitne nezgode, ni pa vštet v paket dodatne opreme. Prav zaradi te podloge preprečimo tudi korozijo prtljažnika.

Korito za prtljažnik lahko naročite tudi preko spleta

Ne najete pravega korita za prtljažnik v vseh bolje založenih trgovinah z avto opremo? Nič hudega. Rešitev imate na dlani. Korito za prtljažnik lahko naročite tudi preko spletne trgovine. Le te v zadnjem času po akcijskih cenah ponujajo razne pripomočke za vašega jeklenega konjička. Naj bodo to tepihi ali pa korito za prtljažnik.

Drži pa tudi dejstvo, da je teh spletnih trgovin vedno več in je tako ponudba in izbira tovrstnih izdelkov vedno večja. Smemo zaupati vsem spletnim trgovinam? Eno takih spletnih trgovin je tudi silux.si, kjer smo kupili že veliko pripomočkov, tudi korito za prtljažnik. Torej vemo, da je to kakovostna spletna trgovina v njej pa zagotovo najdete veliko izdelkov za svoj avtomobil.

Korito za prtljažnik – ponudba 

Korito za Mitsubishi Lancer ali katero koli drugo znamko avtomobila, vas bo zagotovo navdušilo, moč pa ga je dobiti, le po predhodnem naročilu. Trpežna plastika se dovršeno prilega zato ga bo enostavno namestiti. Njegov 3 cm rob poskrbi za varnost. Tako vas ne bo več strah, da bi vam izlita tekočina povzročala preglavice. Kaj pa vzdrževanje? Tudi to je preprosto, saj izperete umazanijo pod curkom vode.

To korito za prtljažnik vam res ponuja vsestransko uporabo, saj vam ponuja visoko zaščito. Nanj lahko položite vso vrsto obutve, športne pripomočke tudi blatnega hišnega kosmatinca in podobno. Tudi gradbeni material in čevlji zidarjev ne bodo poškodovali tega korita. Seveda je moč dobiti takšno korito za prtljažnik tudi za druge avtomobilske znamke.

Nekateri modeli korit so tudi narejeni s posebno zaščito. Del korita, ki je v osrednjem delu, ima narejeno posebno preprogo. S tem se prepreči drsenje predmetov, ki ste jih postavili v prtljažnik. Vaši ovinki bodo lahko ostri, lahko boste konkretno zavirali, predmeti pa bodo ostali na svojem mesti.

Ta korita z zaščito, so oblikovana za vsako vozilo posebej in se tako prilega obliki prtljažnika.

Če boste dovolj hitri, vam ponujajo 30 – % popust, če pa ponudbo tedna zamudite, vam vseeno ponujajo 5 – % popust oziroma kupon.

Bolj moderni časi tudi bolj dovršeni izdelki. Korito za prtljažnik je prav tako en izdelek od tistih, ki tehnološko napredujejo, pa čeprav ni videti tako. Če ste kdaj pozornost namenili izdelavi teh korit, ste verjetno opazili vrsto žlebičkov in utorov. Postavljeni so točno na določenem mestu, da ujamejo vse velike delce umazanije.

Vsi si želimo imeti velik prtljažni prostor in večji kot je, več stvari lahko v njem prevažamo. Če ne poskrbimo za zaščito, se zgodi, da bomo kmalu opazili celo četo znakov uporabe na preprogi ali na stranskih plastičnih delih, morebiti poškodujemo tudi blago pri zadnjih sedežih. Prav tako se pojavijo madeži, saj se zaradi pogoste uporabe umazanija zažre v tekstil in preprogo.

Res je veliko voznikov, ki temu ne posveča, a večina skrbno čuva, da tovor ne poškoduje notranjosti avtomobila. Za to je vedno rešitev korito za prtljažnik. Enostaven za namestitev, predvsem pa učinkovito preprečuje umazanijo. Tako ohranjamo prtljažnik prost odrgnin, madežev in drugih poškodb.