Konopljin čaj

konopljin čaj

Zagotovo vsi poznate čaj, ta je že kar nekaj časa naša tradicionalna pijača, njen izvor pa je iz Azije. Čaji so napravljeni iz posušenih listov čajevca. Čaje danes poznamo v mnogih okusih, je pa vedno bolj popularen konopljin čaj. Konopljine blagodejne učinke so ljudje poznali že v starodavni Indiji, njen čaj so uporabljali pri raznih ritualih in v same medicinske namene. Konopljin čaj ima tudi velik pomen v Jamajški kulturi, tu ga imenujejo “ganja” čaj, tega pa ravno tako uporabljajo v medicinske namene. Torej z malo raziskave lahko hitro ugotovimo, da je konopljin čaj nekaj, kar ljudje že kar nekaj let uporabljajo, zaradi blagodejnih učinkov. Teh čajev pa danes poznamo več vrst, lahko je narejen iz mlade konoplje, zrele konoplje, konopljinih korenin ali pa z večjo vsebnostjo THC-ja.

konopljin čaj

Odličen organski konopljin čaj, ki je pridelan izključno iz samo ročno obdelanih 100% čistih cvetov oziroma vršičkov konoplje, pa lahko najdete v spletni trgovini MojCBD, tu vam tega ponujajo v kar treh različnih priročnih embalažah in sicer v vrečki (50g), steklenemu lončku (50g) in pa v filter vrečkah (20×1,2g). Njegova glavna sestavina je CBDA oziroma kanabidiolna kislina, čaj pa je dodatno obogaten še z ostalimi dragocenimi kanabinoidi, antioksidanti oziroma flavonoidi, ti so orientin, apigenin, kvercetin, kemferol, luteolin in viteksin. Ravno ta kombinacija kanabidiolne kisline in flavonoidov, v nekaterih primerih tudi številni ostalih mineralov in kanabinoidov in pa seveda uporaba 100% čistih vršičkov, je tisto, kar naredi BioBloom konopljin čaj tako zelo edistven, ta tako uspešno izstopa pred vso konkurenco, ki je danes najdena na trgu.

Torej kot smo že omenili je ta narejen it 100% čistih, ročno obdelanih konopljinih cvetov, je BIO certifikatiran, ne vsebuje THC, ima zelo visoko vsebnost močnih flavonoidov oziroma antioksidantov, vsebuje tudi CBDA, torej kanabidiolno kislino in pa še pakiran je v priročnih čajnih vrečkah, ki so idealne za klasično skodelico čaja.