Zabava za otroke v igralnici Barabin

igralnice za otroke

Imate tudi vi nagajivega malčka, ki bo v kratkem praznoval rojstni dan vi pa še ne veste kaj bi mu pripravili? Barabin igralnica je najboljša izbira v primeru, da želite organizirati zabavo za rojstni dan katere vaš otrok še dolgo časa ne bo pozabil. Zabava za otroke torej poteka v igralnici, ki se nahaja v Grosuplju in nudi velik in varen prostor z igrali v katerem lahko organizirate nepozaben rojstni dan. V igralnici je dovolj prostora za večje število otrok in v njej je več igral na katerih bodo lahko otroci še kako uživali.

Zabava za otroke pa ni prava, če je ne popesti maskota igralnice, medvedek Barabin. Poleg igral pa lahko za zabavo dodatno poskrbijo tudi animatorji, ki obvladajo delo z otroci. Organizirajo se lahko tematska zabava za otroke po dogovoru z vami starši. Vi samo sporočite vaše želje in animatorji se bodo potrudili, da bi pričarali vašemu otroku tako zabavo kot si jo želi.

igralnice za otroke

V igralnici Barabin je dovolj prostora tudi za manjšo pogostitev. Vsi vemo, da je zabava za otroke ob rojstnem dnevu veliko slajša, če se poje, pleše in na koncu še posladka z kakšno odlično torto. Lahko pa se odločite za drugačno vrsto pogostitve in namesto s torto udeležence zabave nagradite s picami. V sodelovanju z bljižnimi picerijami lahko pripravite odlično pogostitev.

Kaj pa cena? Zabava za otroke je lahko izjemno ugodna. Hkrati pa je bolj kot sama cena zabave pomembno dejstvo, da bodo otroci varni in srečni, ko se bo sama zabava zaključila. Kar se tiče same cene pa predlagamo, da kontaktirate animatorje igralnice in se pozanimate za prost termin in glede same cene. Za več informacij o ponudbi pa lahko obiščete tudi spletno stran barabin.si kjer so navedene podrobnejše informacijo o sami ponudbi.

Ekipa Barabina že nestrpno pričakuje vaš klic. Organizacija zabav je že v polnem teku zato vam predlagamo, da pohitite ter rezervirate prost termin še danes.